(Poistunut julkaisusta)

MIG-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyritykseemme pikaisesti MIG-hitsaajaa.

Työnkuva

Työssä MIG-hitsataan hallin teräsrunkoa ja mm. proomun hitsausta.  Kyseessä on määräaikainen työtehtävä, joka mahdollisesti jatkuu koko kesän ajan. 

Toivomme sinulta:

Hitsaajan työkokemusta, mutta koulutus ei ole välttämätön. Voimassa olevat luokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä tässä työssä. Arvostamme sitä, että olet oma-aloitteinen ja reipas työntekijä. Sinulla on halu kehittyä työssäsi ja olet motivoitunut työskentelemään metallialalla.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle siistin työympäristön, mukavat työkaverit ja mielenkiintoisen työn. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:in mukaan. 

Kuinka hakea? 

Laita hakemus oheisesta linkistä tai sähköpostilla. Kerro mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä Juuli Friberg 040 5902825