(Poistunut julkaisusta)

MIG-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Härmään ammattitaitoista MIG-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään ohuen materiaalin (2-10mm) hitsausta piirustusten perusteella. Materiaalina on pääasiassa musta rauta. Voimassaolevat hitsausluokat ovat eduksesi, mutta eivät pakollisia. Monipuolinen kokemus levynkäsittelystä, kuten leikkauksesta tai särmäyksestä, katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- hyvää kuvien lukutaitoa
- tarkkaa työnjälkeä
- oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työporukassa ja hyvän perehdytyksen työhön. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sinulla on mahdollisuus päästä suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseksi määräajan jälkeen.

Hakuprosessi:
Hae paikkaa nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower suorittaa alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut suoritetaan asiakkaan luona mahdollisuuksien mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: hitsaaja, MIG, kokoaikatyö