(Poistunut julkaisusta)

Mig-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyritykseemme ammattitaitoista MIG-hitsaajaa.

Työsi pitää sisällään mm. erilaisten ohjaamojen runkojen hitsausta. Materiaali on ohutta mustaa rautaa. Voimassaolevat hitsausluokat ovat ehdoton etu, mutta eivät pakollisia. Mahdollisuus hitsata luokat työsuhteen alussa asiakasyrityksessä on kuitenkin ehdoton.

Lisäksi toivomme, että:
- sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan
- olet ammattitaitoinen ja luotettava
- sinulla on voimassaolevat työturva- ja tulityökortti

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn ja mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Työ tehdään nykyaikaisissa tiloissa Raumalla ja työ tehdään päivävuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi sekä liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: mig-hitsaaja, hitsaus, luokkahitsaus, päivätyö, kokoaikatyö