(Poistunut julkaisusta)

Mig-hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Etsimme Punkaharjulle Mig-taitoista hitsaajaa.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta migillä työskentelystä sekä oma-aloitteista ja tuloksellista työotetta.
Tekijältä edellytetään mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa.

Luokkien ei tarvitse olla voimassa, mutta käden jäljen tulee olla siisti. Pääasialliset hitsattavat tuotteet ovat putkipuolen tuotteita.

Työtä on tarjolla 40 h/vko ja aluksi ainakin muutamaksi kuukaudeksi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempäänkin.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.