(Poistunut julkaisusta)

Mig-hitsaaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Haemme hitsaria asiakasyrityksellemme Lahden seudulle.

Työ on metallipajan hitsaustyötä. Tarjoamme sinulle hyvät työolosuhteet nykyaikaisin menetelmin kiinnostavissa ja ammattitaitoa vaativissa tehtävissä sekä hyvän työporukan tuen. Palkkaus osaamisesi ja alan työehtosopimusten mukaan neuvoteltavissa.

Edellytämme hakijoilta

  • soveltuvaa metallialan koulutusta ja/tai työssä jo hankittua ammattitaitoa
  • kuvienlukutaitoa
  • voimassaolevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja

Eduksi katsomme mahdolliset suoritetut luokat.

Katsomme eduksi vuorotyövalmiuden.

Työ alkaa määräaikaisena, mutta hyvin työstään suoriutuvalla on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä hakemus mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Emme valitettavasti voi vastaanottaa sähköpostitse hakemuksia.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.