(Poistunut julkaisusta)

Mig-hitsaaja ohutlevyhitsaukseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haemme tarkkaa ja tarkan hionnan hallitsevaa mig-hitsaajaa ohutlevytuotteiden hitsaukseen.

Työhön kuuluu ohutlevystä valmistettujen tuotteiden mig-hitsaus. Kokoonpanohitsaat erilaisia alihankintana tilattuja pienempiä tuotteita kokoonpanokuvien ohjeiden mukaan. Odotamme, että omaat hyvän ohutlevynhitsaustaidon ja hallitset myös tarkan hionnan. Työ on tarkkaa, sillä teet tuotteita, joissa jälkesi näkyy. Hitsattava materiaali on pääasiassa mustaa rautaa sekä mahdollisesti myös rosteria.

Töiden sijainti on Päijät-Hämeen alueella ja edellyttävät oman auton käyttömahdollisuutta. Töitä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin.

Työt alkavat kesäkuussa ja töiden kesto on alustavan arvion mukaan 1-3 kuukautta. Hyvällä tekijällä ja tilanteen tarkentuessa on mahdollista, että hyvin työnsä hoitavalle voi olla tarjolle pidempiaikaistakin paikkaa.

Mahdolliset lisätietokyselyiden osalta voit olla yhteydessä Baronalle Mari Ylä-Uotilaan, puh. 050 572 4853.

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään Baronan kotisivuilla tai työpaikkailmoituksen ohessa olevan linkin kautta. Kiinnostuessasi jätäthän hakemuksen pikaisesti, ehdokkaiden kanssa edetään jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.