(Poistunut julkaisusta)

Mig-hitsaaja ohutlevyhitsaukseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haemme asiakkaallemme Heinolaan tarkkaa ja osaavaa mig-hitsaajaa ohutlevytuotteiden hitsaukseen.

Työhön kuuluu ohutlevystä valmistettujen tuotteiden mig-/tig-hitsaus. Kokoonpanohitsaat erilaisia alihankintana tilattuja pienempiä tuotteita kokoonpanokuvien ohjeiden mukaan. Odotamme, että omaat hyvän ohutlevynhitsaustaidon ja hallitset myös tarkan hionnan. Työ on tarkkaa, sillä teet tuotteita, joissa jälkesi näkyy. Hitsattava materiaali on pääasiassa mustaa rautaa sekä mahdollisesti myös rosteria.

Työpaikka sijaitsee Heinolassa, joten mikäli liikut muulta paikkakunnalta töihin, on oman auton käyttömahdollisuus ehdoton. Töitä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin, mutta myös päivävuoro voi olla sovittaessa mahdollinen.

Työt alkavat soveltuvan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia yritykseen hoitaa Barona, joten mahdolliset lisätietokyselyiden osalta voit olla yhteydessä Baronalle Mari Ylä-Uotilaan, puh. 050 572 4853.

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään Baronan kotisivuilla tai työpaikkailmoituksen ohessa olevan linkin kautta. Kiinnostuessasi jätäthän hakemuksen pikaisesti, ehdokkaiden kanssa edetään jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.