(Poistunut julkaisusta)

Mig-Hitsaaja Kaso Oy:lle
KASO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
KASO OY
Suomalainen Kaso Oy tarjoaa asiakkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamiseen niin murtoa, paloa kuin muitakin uhkatekijöitä vastaan testattuja tuotteita, sekä niiden suunnitteluun, hankintaan, asennukseen ja käyttöön liittyviä palveluja.
Toiminnallamme on yli sadan vuoden perinteet ja tavoitteenamme on kasvava ja kannattava liiketoiminta olemalla asiakkaalle aina paras vaihtoehto ko. tuotteissa ja palveluissa.
Tuotteemme ovat testattuja eurooppalaisten standardien mukaisesti (mm. EN 1143-1, EN 1143-2, EN 1047-1, NT 017) ja ne täyttävät viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset niin Suomessa kuin maailmallakin.
Kaso Oy kuuluu Maavoimien Materiaalilaitoksen Nimikkeistökeskuksen ylläpitämään NATO-nimikkeistöjärjestelmään. Kaso Oy:n NCAGE (NATO Commercial and Government Enity) koodi on A345G.
Toimenkuva
Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Kaso Oy:lle ammattitaitoista hitsaajaa tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaan työhön!
Asiakkaamme valmistaa laadukkaita tuotteita, joiden kokoonpanoon etsimme motivoitunutta sekä tiimityötaitoista metallialan ammattilaista. Työtehtävänäsi on muun muassa pukukaappien ja kassakaappien kokoonpanoa ja työtä tehdään MIG-hitsaamalla. Työssä pärjääminen edellyttää kykenemistä itsenäiseen työskentelyyn. Jos olet tottunut fyysiseen työhön, olet tunnollinen työssäsi sekä omaat joustavan ja tiimihenkisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta aiempaa vastaavaa työkokemusta sekä MIG-hitsaustaitoa. Soveltuva alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on päivätyötä liukumamahdollisuudella (aamuliukuma 6.00-8.00 ja iltapäivä 14.30-16.30). Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Suutarilassa, Pohjois-Helsingissä.
Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Mig-Hitsaaja Kaso Oy:lle! ". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-konsultti Olli Nyman 050 443 2915.
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@eezy.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.02.2020 mennessä.