Mielisairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme mielisairaanhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 4.5.2020-30.9.2020 Auroran sairaalan akuutille, mielialahäiriöpotilaiden hoitoon profiloituneelle avo-osastolle 8-2. Työ on kolmivuorotyötä.

Osastolla on käytössä omahoitajamalli. Työ pitää sisällään mm. kotiin tehtävää akuuttia hoitotyötä yksikön liikkuvassa tiimissä.

Tarjoamme Sinulle kehittymismyönteisen moniammatillisen työryhmän tuen. Työryhmällä on työnohjaus. Perehdytämme työtehtävään hyvin ja koulutamme henkilökuntaamme.

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.
Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylihoitaja Tiina Lämsä, puh. 050 592 1214, tiina.lamsa@hel.fi Osastonhoitaja Esa Kokko, puh. 040 334 2308, esa.kokko@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot