(Poistunut julkaisusta)

Mielikuvittaja eli Visual Designer / Art Director
Vincit

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Vincit perustettiin työpaikaksi, johon ei vituta mennä töihin – edes maanantaisin. Kahden tyypin vuonna 2007 liikkeelle pyöräyttämä häröpallo on kehkeytynyt liki viidensadan huippuasiantuntijan yhtiöksi, jossa suunnitellaan, toteutetaan ja kehitetään digitaalista bisnestä, palveluita sekä tuotteita kymmenessä solussa, kahdella mantereella. Ihan tosissaan, muttei totisin naamoin.

Räyhäkäs mutta iloluontoinen Vincit on saapunut rytinällä teini-iän kynnykselle. Viime syyskuusta lähtien olemme pohtineet olemassaolomme tarkoitusta ja työstäneet strategiaamme. Päämäärä on nyt kirkas ja matka on kirjattuna kirjoihin sekä kansiin. Edeltäjäsi Eeron siirtyessä uusiin haasteisiin talon sisällä tarvitsemme etevän, kokeneen, luovan, joviaalin, empaattisen ja huumorintajuisen mielikuvittajan jatkamaan hyvin tehtyä työtä. Haluamme tyypin, joka on valmis luomaan ja kehittämään Vincitistä alamme, ellei maailman, päräyttävimmän brändin.

SINÄ

Mitä tulisin tekemään?
Sinä vastaat kokonaisvaltaisesti Vincit-brändin visuaalisesta identiteetistä. Ideoit, suunnittelet, toteutat ja jalkautat brändimme näkyvintä osaa sisäisiin ja ulkoisiin kohtaamispisteisiin – saiteille, someen, filmeihin, tapahtumiin, toimitiloihin, rekryyn, tarroihin ja ties mihin, mitä yhdessä keksitäänkään…

Millaista kokemusta pitäisi olla?
Sinulla on vahva ymmärrys liiketoimintastrategiasta ja kokemusta brändinrakennuksesta sekä ideoiden jalkauttamisesta kaupallisiksi konsepteiksi. Omaat vankkaa näyttöä graafisesta suunnittelusta, kuvittamisesta, visuaalisten identiteettien ja/tai designsysteemien rakentamisesta. Kokemus kamppissuunnittelusta esim. mainos-, design- tai digitoimiston AD:na auttaa varmasti kalibroimaan meidän tekemistämme oikeaan suuntaan. Kokemus filkka- ja videohommista on ehdotonta mannaa, koska me niin tykätään tehdä filmejä.

Mitäs työkaluja pitäisi hanskata?
Mitä työkaluja nyt olet työssäsi käyttänytkin, meillä jokainen työntekijä valitsee itselleen sopivimmat raudat ja softat. Mutta jos jotain pitää mainita, niin varmaankin Adoben staattisen ja liikkuvan kuvan työkalut sekä Sketch, Figma ja Zeplin ovat sellaisia, mitä voisimme kuvitella sinun käyttävän. Eikä Wordpressin tai Hubspotin mainitseminen aiheuta ainakaan kovin voimakkaita hylkimisreaktioita.

Millaista persoonaa haetaan?
Ymmärrät digitalisaation ja teknologian roolin maailmassa, mutta ensisijaisesti teet hommia ihmiseltä ihmisille. Tykkäät siis tehdä töitä ihmisten kanssa, otat herkästi kopin briiffeistä, kysyt paljon kysymyksiä ja myös vastaat suvereenisti omiin kysymyksiisi. Olet rohkea ja ennakkoluuloton ja viet oman leiviskäsi maaliin itsenäisellä otteella, mutta tiedostat myös, että parhaat duunit syntyvät tiimillä. Aina. Ehkä kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että koet pääseväsi tekemään sitä mitä rakastat ja annat sen rakkauden näkyä työssäsi.

VINCIT

Miksi tulisin Vincitille?
Vincit on juuri nyt kasvamassa aikuiseksi, räyhäkkäitä juuriamme ja huomiota herättäneitä tempauksiamme unohtamatta. Olemme brändistrategiamme uudistamisen kynnyksellä, jolloin tähän tehtävään valittava henkilö on avainasemassa vaikuttamaan ja ohjaamaan Vincitiä kohti tavoitettamme: maailmanluokan brändiä – niin asiakkaille kuin työntekijöille.

Mitä saan, jos homma natsaa?
Saat kolminkertaisesti Suomen parhaaksi ja kerran Euroopan parhaaksi valitun työpaikan, jossa työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin panostetaan kunnolla. Saat valtavan määrän henkilöstöetuja kuten laajat vakuutukset, työterveyshuollon, vapaavalintaiset työvälineet, puhelin- ja lounasedun, hierontaa, virvokkeita, vapaa-ajan tapahtumia, koulutuksia ja henkilökohtaista coachausta niin työ- kuin vapaa-aikaan – vain muutamia mainitaksemme. Ja tietysti maailman parhaat työkaverit.

Entäs kompensaatio?
Kuukausipalkka sijoittuu 3500-4500 € välille työskentelypaikkakunnastasi, osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Kuukausipalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista bonusta. Halutessasi voit myös liittyä Vincitin henkilöstörahastoon.

KIINNOSTUITKO?

Klikkaa linkkiä ja hae 11.8. mennessä. Toivomme, että hakemuksessasi olisi linkki online-portfolioosi ja työhistoriaasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Marketing & Brand Communications, Mikko Bäckström. Tavoitat Mikon 29.7. alkaen klo 10–16: puh. +358 50 56 88 299 tai mikko.backstrom@vincit.fi.

P.S. Kesälomien takia jouduin kuvittamaan ilmoituksen itse. Eikö tullutkin hieno?