(Poistunut julkaisusta)

Mielenterveyden alueylilääkäri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme nyt mielenterveyden alueylilääkäriä vastaamaan YTHS keskinen -alueen mielenterveyspalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Työalue kattaa Tampereen, Seinäjoen ja Hämeenlinnan palvelupisteet.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Pääset työskentelemään opiskeluterveydenhuollon mukavassa ympäristössä sekä osaavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. 

Mielenterveyden alueylilääkärinä toimit yksiköiden ja palvelualueen psykiatrien sekä vastaavien psykologien esihenkilönä ja osallistut yksiköiden johtoryhmätyöskentelyyn sekä valtakunnalliseen mielenterveyden esihenkilöiden työskentelyyn. Tehtävään sisältyy myös vastaanottotyötä ja konsultointia sekä yksikössä että etänä (lukuun ottamatta eteläisen palvelualueen mielenterveyden alueylilääkäriä, jolla tehtävään ei sisälly potilastyötä).

Tehtävä edellyttää psykiatrian tai nuorisopsykiatrian erikoislääkärin oikeuksia, jonka lisäksi odotamme:

  • kokemusta hallinnollisista- ja esihenkilötehtävistä sekä toiminnan kehittämisestä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • toivomme sinulta lisäksi avohoitokokemusta

Työssä onnistuminen vaatii valmiutta työskennellä etäyhteyksien välityksellä, ja eduksi katsomme psykoterapeutin koulutuksen sekä kielitaidon molempien kotimaisten kielten ja englannin osalta.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, eikä siihen liity ilta- tai viikonlopputyötä. Palkan ja työehtojen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton välistä sopimusta. Lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin. Työ alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan ja sijaintipaikkana voi toimia mikä tahansa YTHS keskinen -alueen palvelupisteistä. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Anna Arola-Järvi puh. 050 314 6020 ja mielenterveystyön johtava ylilääkäri Tommi Väyrynen, puh. 046 876 9743. Tavoitat Annan puhelimitse 18.9. klo 14:30-16:00 ja 21.9. klo 14:30-16:00 ja Tommin 18.9.20 klo 9-12 ja 23.9.20 klo 12-13.30 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi.

Rekrytointiaikataulu:
Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 4.10.2020. Tavoitteemme on edetä rekrytoinnissa jo hakuajalla, mutta olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttää.