Mielenkiintoinen ura kone- ja laitesuunnittelijalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018Työn kuvaus:
 

Kiinnostaisiko pitkäaikainen ura suunnittelijana metalliteollisuuden parissa? 
Nykyinen viemäri- ja jätehuoltolaitteiden valmistus on kaukana siitä, mitä se oli vuonna 1976, kun Ficote aloitteli toimintaansa viemärinhuoltolaitteiden parissa. Ficote nykyisellään on kokemuksensa ja osaamisensa ansiosta yksi pohjoismaiden vahvimpia ja monipuolisimpia laitetoimittajia. Yrityksen valmista m at laitteet sisältävät ratkaisuja viemärihuoltoihin, putkistosaneerauksiin, ADR-kuljetuksiin, kaivojen pesuun, jäteastioiden pesuun, jätekuljetuksiin, sekä kattavasti niiden huoltoon ja varaosiin.
Rautainen ammattitaito ja ymmärrys työn arvosta takaavat toimivat ratkaisut kaikenlaisiin toimintaympäristöihin.
 


Haluaisitko sinä osaksi tätä kotimaista menestystarinaa? 


  
Nyt haemme

KONE- JA LAITESUUNNITTELIJAA  Ficote Oy:lle Vihtavuoreen. Työ pitää sisällään koneiden ja laitteiden suunnittelua 3D-ohjelmia hyödyntäen, tuotekehitystä, koneensuunnittelua ja piirustusten tekemistä metalliteollisuuden parissa.
 
Edellytämme hakijoilta kokemusta nykyaikaisten 3D-ohjelmien käytöstä, valmistuksen ymmärtämistä ja piirustuslukutaitoa ja soveltuvaa teknistä koulutustaustaa. Toivomme kokemusta itsenäisestä suunnittelusta. Tausta vastaavista työtehtävistä nähdään etuna valintaa tehtäessä.
 
Työssä menestyy henkilö, jolla on luovuutta, joustavuutta, ja joka arvostaa työnsä jälkeä sekä saumatonta yhteistyötä työyhteisössä. Sopivalle henkilölle on tarjolla pitkäaikainen ura, ja paikka täytetään heti oikean hakijan löydyttyä.
 


Miksi juuri Ficote? 
Pääset osallistumaan kasvavan ja innovatiivisen yrityksen toimintaan, ja rakentamaan sen menestystarinaa. Jos luova suunnittelu ja näkemys metalliteollisuuden tulevaisuudesta ovat lähellä sydäntäsi, sovit loistavasti yrityksen kokoonpanoon.
 
Palkkaus sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaisesti .
 


Kiinnostuitko? 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Satu Hovisalmi, 040 570 5917, satu.hovisalmi@adecco.fi. Hae paikkaa tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta, soittamalla tai pistäytymällä toimistossamme Kolmikulmassa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteyksessä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kone- ja laitesuunnittelija


Sijainti:  VIHTAVUORI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Satu Hovisalmi


Toimipaikka:  Jyväskylä

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1144575
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: VIHTAVUORI, Avoin