Middle Office -tehtävien senior asiantuntija
S-Pankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

FIM on suomalainen varainhoitaja, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaivaton ja tehokas tapa kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintojamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä työskentelee noin 100 asiantuntijaa erilaisissa haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Nuorekkaan rennossa ilmapiirissämme on mukava tehdä töitä. FIM on osa suomalaista S-Pankki-konsernia.

Haemme varallisuudenhoidon Middle Office -tehtävien Senior asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen varallisuudenhoidon Middle office -tiimiin Helsinkiin.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus varallisuudenhoidosta tai muuta kokemusta sijoitustoiminnasta.
 • Tunnet tuotonlaskennan periaatteet sekä sijoitustuotteiden ominaispiirteet ja ymmärrät niihin liittyviä prosesseja.
 • Ymmärrät, miten sijoituksista tulee raportoida niin sisäisesti kuin erityisesti ulkoisesti asiakkaille.
 • Voit olla myös riskienhallinnan tai sijoitussääntelyn vahva osaaja, joka ymmärtää sijoitusrajoitteiden ja sijoitusriskien seurannan merkityksen menestyksellisessä varainhoidossa.
 • Middle Office -prosessien vahva ja monipuolinen osaaminen on eduksi, mutta se ei ole ehdoton edellytys menestyksellesi tehtävässä.
 • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja hallitset sujuvasti suomen sekä englannin kielet.
 • Olet oma-aloitteinen, esität rohkeasti uusia näkökulmia ja rakastat luoda uutta.

Millaista työtä tarjoamme?

 • Räätälöimme tehtävän valittavan henkilön vahvuuksien mukaan.
 • Pääset yhdessä  tiimin kanssa kehittämään ja viemään eteenpäin Middle Officen prosesseja ja toteutusta.
 • Lisäksi sinulla on halutessasi keskeinen rooli asiakasraportoinnin jatkuvan kehittämisen priorisoinnissa ja toteutuksessa (product owner).
 • Keskustelet sujuvasti sidosryhmien, kuten myynnin, salkunhoidon sekä johdon kanssa kehitystyön tavoitteista ja prioriteeteista.
 • Ohjaat kehitystöitä tavoitteellisesti sovittujen aikataulujen saavuttamiseksi. Samalla jaat osaamistasi Middle Officen sisällä varmistaen, että koko tiimi kasvaa ja oppii yhdessä tekemällä.
 • Laaja-alaisena varallisuudenhoitajana FIM tarjoaa sinulle samalla erinomaisen mahdollisuuden oppia koko ajan itsekin lisää.

Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät

Tärkein toimintaamme ohjaava tekijä on asiakas. Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Työskentelemme yhdessä yhteisen tavoitteen puolesta, etkä ole meillä koskaan yksin: kannustamme osaamisen jakamiseen, avun antamiseen ja sen pyytämiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, sillä annamme vastuuta ja vapautta kykyjen ja tehtävien mukaisesti. Tarjoamme myös laajat työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa Middle office -päällikkö Aki Korte torstaina 4.3.2021 klo 14–15 ja tiistaina 9.3.2021 klo 15–16  Tavoitat Akin numerosta 050 528 8565. Lue meistä lisää https://www.fim.com/fi/fim/ura-fimissa1/

Hae näin 

Lähetä hakemuksesi 14.3.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot