(Poistunut julkaisusta)

Middle Office -päällikkö
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme Middle Office -päällikköä.

Tule johtamaan ja kehittämään Suomen suurimman sijoittajan sijoituksiin liittyviä tukitehtäviä!

Middle Office -yksikön keskeisiä vastuita on Kevan sijoitusten arvostaminen ja sijoitusraportointi. Tämä edellyttää hyvää datahallintaa sekä vahvaa näkemystä sijoitusten riskienhallinnasta. Tämän lisäksi sijoitustietojärjestelmien pääkäyttäjyys ja osallistuminen järjestelmäkehitykseen kuuluvat Middle Office -yksikön tehtäviin. Middle Office -yksikkö tekee tiivistä yhteistyötä Kevan sijoitustoiminnon, arvopaperihallinnon, kirjanpidon ja IT-yksikön kanssa.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä esimiestyöstä sekä halua ja innostusta kehittää yksikköä ja sen toimintatapoja. Sinulla on myös vahva ja laaja sijoitusmarkkinoiden ja -instrumenttien osaaminen sekä kokonaisnäkemys sijoitusten raportoinnin ja riskienhallinnan kehittämisestä. Kykenet hahmottamaan ja ymmärtämään eri sidosryhmien tarpeet ja niiden pohjalta kehittämään toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot mukaan lukien sujuva englannin kielen taito. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Middle Office -päällikkö johtaa viiden hengen yksikköä ja raportoi talousjohtajalle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

talousjohtaja Tom Kåla, puh. 040 7727 832.

Parhaiten tavoitat hänet 12.9. klo 9.00 -12.00 ja 19.9. klo 9.00 -12.00.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV ilman todistusjäljennöksiä maanantaihin 24.9.2018 klo 16.00 mennessä. Hyväksymme vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.