(Poistunut julkaisusta)

Middle office -kesätyöntekijä
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme kesätyöntekijää rahoitus- ja taloustoiminnon Middle office -yksikköön.

Tämä on mahdollisuutesi tutustua laaja-alaisesti sijoitusomaisuuden hoidossa käytettäviin järjestelmiin, prosesseihin ja datan hallintaan.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuolisia sijoitustoiminnan datanhallintaan ja arvopaperijärjestelmien ylläpitoon liittyviä työvaiheita, muita avustavia sijoitusten raportointiin ja järjestelmiin liittyviä tehtäviä sekä kehityshankkeitakin. Osaamisesi ja asenteesi määrittää tehtävän sisällön ja vaativuuden tarkemmin.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa MS Office -osaamista (erityisesti Excel) sekä kykyä omaksua erilaisia järjestelmiä nopeasti. Aiempi kokemus tietokannoista ja/tai prosesseista on eduksi. Koulutuksesi odotamme olevan ensisijaisesti kaupallista tai teknistä. Sinulla voi olla jo soveltuva tutkinto suoritettuna tai olet loppuvaiheessa opintojasi.

Aloitus tehtävässä mielellään toukokuun aikana tai mahdollisimman pian, tehtävä jatkuu 28.9.2018 asti. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa middle office -päällikkö Juha Soininen, puh. 020 614 2729, arkisin klo 11.00 - 12.00.

Jätä hakemuksesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä perjantaihin 18.5.2918 klo 17.00 mennessä. Hyväksymme vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä tulleet hakemukset.