(Poistunut julkaisusta)

Middle office -asiantuntija, viennin rahoitus
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019


Haemme middle office -asiantuntijaa suuryritysten viennin rahoitukseen

Toimit viennin rahoituksen tehtävissä ja know your customer -selvitysten parissa. Työskentelet kuuden kokeneen asiantuntijakollegan kanssa liiketoiminnan tukitiimissä, joka on osa noin sadan suurimman suomalaisen yrityksen asiakkuuksista vastaavaa suuryritykset-yksikköä.

Tehtäviisi kuuluu suurten ostajarahoitushankkeiden hanketiimityöhön osallistuminen. Työ sisältää mm. vientitakuuhakemuksien kirjauksia, rahoitushankekäsittelyn tukemista päätösvalmistelu-, tarjous- ja sopimusvaiheissa sekä laskutusta ja maksuliikennettä. Know your customer -tehtävissä teet tietokanta- ja artikkelihakuja. Työskentelet päivittäin yhteistyössä mm. ulkomaisten pankkien, Suomen Vientiluotto Oy:n sekä Valtiokonttorin kanssa.  Asiantuntijana osallistut myös toiminnan kehittämiseen.

Odotamme, että olet kokenut viennin tai rahoituksen saralla, esimerkiksi viennin tukitehtävien parissa, ja että sinulla on hyvä englannin kielen taito. Tunnet viennin tukitehtävät omaksesi; haluat sitoutua kehittymään tehtävissäsi ja kehittämään myös omaa työtäsi. Yritysrahoitukseen liittyvä palvelutehtävä edellyttää sinulta huolellisuutta, aloitteellisuutta ja muutoskyvykkyyttä.

Finnverassa sinua odottaa mukava ja ammattimainen työyhteisö, jossa on reipas tekemisen meininki.

Tehtäväsi on merkityksellinen: olet mukana vahvistamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä.  Pääset työsi kautta tutustumaan suomalaisen viennin maailmaan. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi ja työkaverien tuen. Nykyaikainen työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi 27.10.2019 mennessä verkkosivuiltamme https://www.finnvera.fi/finnvera/tyopaikat/rekrytointi#avoimet_tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.10.2019 klo 10-13 tiimin esimies Mirva Malaki, p. 040 8670364 tai mirva.malaki@finnvera.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.