(Poistunut julkaisusta)

Middle office-asiantuntija, suuryritysten viennin rahoitus
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Finnveralla on vastuita yli 80 maassa.  Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

 

Haemme middle office-asiantuntijaa suuryritysten viennin rahoitukseen


Middle office-asiantuntijana toimit viennin rahoituksen luottohallintotehtävissä. Työskentelet liiketoiminnan tuki -tiimissämme, joka on osa noin sadan suurimman suomalaisen yrityksen asiakkuuksista vastaavaa suuryritykset-yksikköä.

Tehtäviisi kuuluu suurten ostajarahoitushankkeiden hanketiimityöhön osallistuminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työsi sisältää mm. takuu- ja rahoitushakemuksien kirjauksia järjestelmiin, rahoitushankekäsittelyn tukemista päätösvalmistelu-, tarjous- ja sopimusvaiheessa sekä raportointia, tutustumista englanninkieliseen luottodokumentaatioon, laskutusta ja maksuliikennettä.

Teet päivittäin yhteistyötä ulkomaisten pankkien, Valtiokonttorin, Suomen Vientiluotto Oy:n ja Finnveran taloushallinnon kanssa. Asiantuntijana osallistut myös toiminnan kehittämiseen.

Odotamme, että tunnet viennin luottohallinnon omaksesi; haluat sitoutua kehittymään tehtävissäsi ja kehittämään myös omaa työtäsi. Vankka kokemuksesi yritysrahoituksesta, luottohallinnosta, taloushallinnosta tai viennin hallinnollisista tehtävistä antavat sinulle hyvän pohjan kehittyä kanssamme viennin rahoituksen asiantuntijaksi. Finnveran ja tytäryhtiömme Suomen Vientiluoton rahoitusratkaisuihin liittyvä palvelutehtävä edellyttää, että olet aktiivinen ja aloitteellinen tiimipelaaja, tarkka yksityiskohdissa sekä numeroissa ja kykenevä hahmottamaan kokonaisuuksia myös tilanteissa, jotka haastavat muutokseen aikapaineen alla.  Vahva englanninkielen taitosi on välttämätön yhteistyössä ulkomaisten pankkien kanssa ja luottodokumenttien työstämisessä. Ammattikorkeakoulututkintoa vastaavat opinnot tukevat sinua tehtävään perehtymisessä.

Finnverassa sinua odottaa mukava ja osaava työyhteisö. Tehtäväsi on merkityksellinen: olet mukana vahvistamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä.  Pääset työsi kautta tutustumaan suomalaisen viennin maailmaan. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi ja työkaverien tuen. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt etätyömahdollisuuksin, ja viihtyisä työtilamme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi 7.10.2020  mennessä verkkosivuiltamme

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 2.10. klo 11-14 tiimin esimies Eeva-Maija Pietikäinen p. 029 460 2674.


Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.