(Poistunut julkaisusta)

Microsoft Specialist
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Työnkuva

Tehtävässä toimit Nebulan Service Operations -liiketoimintayksikössä, jossa pääset sparraamaan alan parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Haluat auttaa asiakkaitamme pilvipalveluiden turvallisessa rakentamisessa ja käyttämisessä. Työskentelet osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu hosting- ja pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Toivomme

Toivomme sinulta

  • vankkaa kokemusta eri Microsoft-teknologioista ja niiden päälle rakennetuista palveluista sekä niiden hallinnoinnista
  • useamman vuoden työkokemusta Microsoft-tuotteiden ja niihin liittyvien toimitusprojektien parissa
  • Microsoft- ja muiden pilviratkaisujen tuntemusta (Azure, O365, Intune ja EMS)
  • AD-, ADFS-, GPO- ja PowerShell-osaamista
  • tietokantaosaamista (MySQL, MSSQL)
  • sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
  • hyviä kommunikointi- ja dokumentointitaitoja suomen ja englannin kielellä

Sinulla on mielellään myös kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita sekä toteuttaa ja toimittaa niihin ratkaisuja. Tutkit aktiivisesti uusia teknologioita ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Nebulan ilmapiiri on sopivan kokoisen kasvuyrityksen tapaan viihtyisä ja rento. Ennen kaikkea saat mielenkiintoisia haasteita sekä huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä koulutusta tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen linkin kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Service Operations Sami Pölkkynen, 050 596 5515 tai sami.polkkynen@nebula.fi.