Microsoft Security -konsultti
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2021

Omaatko kokemusta Microsoft tietoturvaratkaisuista pilvessä ja hahmotat kokonaisarkkitehtuurin kuin omat taskusi?

Etsimme Digian Secure and Scalable Solutions tiimiin uutta kollegaa 

Microsoft Security -konsultin

monipuoliseen rooliin. Toimipaikkasi voi sijaita Tampereen, Helsingin tai Jyväskylän toimipisteellämme, mutta meillä työskentely on mahdollista joustavasti etänä.

Digia on kasvava ja kehittyvä suunnannäyttäjä digitaalisten palveluiden alueella. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Tarjolla oleva rooli on Digian Microsoft Security -toiminnan ytimessä.  

Tehtäväsi on osallistua aktiivisesti asiakasprojekteihin tuoden näkemystä sekä ratkaisuja asiakkaan tietoturvan kehittämiseen. Osallistut aktiivisesti tuotekehitys- ja myyntihankkeisiimme asiantuntijana arvioiden esimerkiksi asiakkaan teknistä ympäristöä ja hankkeissa tarvittavia Digian kompetensseja yhteistyössä muun tiimimme kanssa. Yksikössä teemme noin 250 ammattilaisen voimin ratkaisuja, jotka perustuvat räätälöityihin sovelluksiin, kolmansien osapuolten ohjelmistoihin ja omiin ohjelmistotuotteisiimme. Ratkaisujen ominaispiirteinä korostuvat toimintavarmuus ja tietoturvallisuus laatua unohtamatta.  

Mitä tarjoamme sinulle? 

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä. Microsoft Security konsultin roolissa kehität suomalaisten organisaatioiden, yksityisten ja julkisten, tietoturvan ja varautumisen tasoa. Pääset vaikuttamaan omaan pelikenttääsi, saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Voit itse vaikuttaa tehtävääsi oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen.  

Yrityksenä Digia on kooltaan riittävän iso, jotta pystymme toimimaan merkittävissä asiakashankkeissa, avaamaan uusia keskusteluita ja luomaan arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme, jotka ovat keskisuuria tai suuria yrityksiä tai julkishallinnon organisaatioita. Toimimme kuitenkin ketterästi eikä meiltä löydy turhaa hierarkiaa. 

Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tueksesi saat Digian ammattitaitoiset kollegat sekä liiketoimintajohdon, tarjolla on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on: 

 • Kokemusta Microsoft pilviteknologioiden tietoturvakokonaisuudesta (Azure ja M365), kokonaisarkkitehtuurin hahmotuskykyä sekä taitoa kuvata näitä ymmärrettävästi myös muille 
 • Paloa tietoturvan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä riittävä kokonaisymmärrys teknologioista ja niiden sopivuudesta eri käyttötarkoituksiin 
 • Innovatiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta ja kykyä oma-aloitteiseen itsenäiseen työskentelyyn täydentäen tiimiä omalla osaamisellasi, asiantuntemuksellasi ja persoonallasi 
 • Uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa sekä arvojemme mukaan halua kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta 
 • Sujuvat viestintätaidot suomen- ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin

Katsomme eduksi ymmärryksen myös muista julki- ja hybridipilvi ratkaisuista sekä mikropalveluarkkitehtuurista. Myös erilaisten autentikaatioratkaisujen tunteminen on ehdottomasti eduksi. Arvostamme pilvi- sekä tietoturvaosaamisen sertifiointeja ja tarjoamme myös mahdollisuuden niiden suorittamiseen.

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja motivaatiotekijöistäsi! Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Laitinen, ismo.laitinen@digia.com, +358 50 303 8354.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1534711
 • Tehtäväalue: IT & Tech
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere