Microsoft Power Platform -konsultti
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1300 ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Digian liikevaihto vuonna 2020 oli 139 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Etsimme osaajaa ensisijaisesti Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun, mutta meillä on etätyömahdollisuus myös muilta paikkakunnilta.

Microsoft Power Platform -konsultti

Microsoft Power Platform -konsulttina sinulla on jo kokemusta alustan teknologiasta (Power Apps, Power Automate ja/tai Power BI). Tehtävässä tulet työskentelemään osana kokenutta asiantuntijatiimiä monipuolisissa asiakasprojekteissa. Toimit asiakasrajapinnassa teknisenä syväosaajana ja sinulla on vankka ERP-osaaminen. Tehtäviisi kuuluu järjestelmän määrittelyyn ja implementointiin liittyvät tehtävät yhteistyössä projektitiimisi ja asiakkaan kanssa. Pystyt olemaan vastuussa käyttöönotosta ERP-projektissa tietyn prosessin tai osa-alueen osalta.

Taustaltasi olet kenties entinen tuotannon, logistiikan, hankinnan, talouden tai myynnin asiantuntija. Kokemus Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - tai Microsoft Dynamics AX -järjestelmästä katsotaan eduksi. Lisäksi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä hyvää huolta. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja esiinnyt luontevasti. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti uusiin asiakasprojekteihin. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Asiakasrajapinnassa konsulttiemme työpareina työskentelee arkkitehti tai tekninen asiantuntija. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakkaalle sopivan projektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa – eli hyppäät remmiin jo alkumetreillä. 

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika päättyy 31.10.2021 Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan! 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antavat Åke Heino p. +358503637359 tai Janne Laurila +358407336681. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507105
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku