(Poistunut julkaisusta)

Microsoft Partner Development Director
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Digia on asiakkailleen älykkäiden ratkaisujen kokonaistoimittaja ja palveluyritys, joka hallitsee palvelujen elinkaaren toteutuksesta ylläpitoon ja kehitykseen. Tarjoamme palvelukokonaisuuden, joka kattaa pilvipalvelut, mobiili- ja verkkopalvelut, data-alustat ja tiedolla johtamisen, integraatiot ja APIt eli ohjelmointirajapinnat sekä liiketoiminnan ydinjärjestelmät sisältäen myös korkean turvatason ratkaisut.

Haemme yli 1300 ihmisen kasvavaan joukkoomme Microsoft Partner Development Directoria.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti Digian Microsoft-partneruudesta yritystasolla. Toimit Microsoft-ratkaisuja hyödyntävien liiketoimintojemme tukena ja koordinaattorina partneruushankkeissa (esim. Azure Migration Program, Enterprise Skills Initiative) sekä liidien että asiakkuuksien hankinnassa. Vastaat siitä, että Digian Microsoft -ratkaisukyvykkyydet ja -asiakkuudet kehittyvät positiivisesti. Olet tärkeä kumppani sekä Digian myynnille ja markkinoinnille että luotettu yhteyshenkilö Microsoftille. Vastaat Digia-tasoisen Microsoft-yhteistyösuunnitelman tekemisestä, toimeenpanosta ja seurannasta.

Ketä etsimme?

Olet jo urallasi edennyt IT-alan ammattilainen. Ymmärrät koko Microsoft-pilvimaailman (Azure+D365+PowerPlatform+M365) arvon asiakkaille ja viestit pilviratkaisujen hyödyt aktiivisesti niin Digian sisällä kuin asiakkaillekin. Pystyt seuraamaan teknologian kehitystä ja osaat muuntaa teknologiset uutuudet myyntimahdollisuuksiksi. 

Pystyt johtamaan erilaisten myynti-, insentiivi- ja partneruushankkeiden toimeenpanoa tuloksellisesti. Olet jo verkostoitunut Microsoftin organisaation eri tasojen ja tahojen kanssa (CxO sekä Suomessa että kansainvälisesti). Sinulla on kokemusta hankkeiden läpiviemisestä kansainvälisen suuryrityksen kontekstissa, mutta teet asiat ketterästi. Tehtävässäsi tavoitteena on Digian Microsoft-myynnin kasvattaminen sekä partneruustasojen nouseminen.

Miksi Digia?

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Kutsummekin jokaista digialaista Senior Traineeksi, uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. 

Meillä Digialla on yli 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Teemme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Uudessa työssäsi saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, menestymisestä palkitsevan bonusmallin sekä nykyaikaiset työvälineet ja käytännöt.

Hakuaika päättyy 22.9.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa kysymyksiisi mielellään Samuli Savolainen p. 0400 861 355 tai Ari Rikkilä p. 050 408 6229. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.