(Poistunut julkaisusta)

Microsoft Dynamics 365 asiantuntija
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme järjestelmäasiantuntijaa osaksi Talous- ja rahoitusyksikön alla toimivaa Raportointi ja järjestelmät -tiimiä, joka vastaa merkittävimpien konserninlaajuisten operatiivisten järjestelmien sekä tietovarasto- ja raportointiratkaisun käytön tuesta ja kehityksestä. Toimipaikkasi on Tikkurilassa Vantaalla.

Vastaat MS Dynamics 365 xRM -alustalla toimivien hankintajärjestelmän ja CRM:n pääkäyttäjänä järjestelmien kehittämisestä sekä päivittäisestä tuesta ja ylläpidosta. Toimit lisäksi ensisijaisen pääkäyttäjän varahenkilönä yhden tai useamman järjestelmän osalta. Osallistut osaamisen ja kiinnostuksen mukaan yhteistyössä muun pääkäyttäjätiimin, ICT:n ja liiketoiminnan kanssa muuhun järjestelmä- ja prosessikehitykseen.

Odotamme

Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva asiantuntija, joka kykenee niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimityöhönkin. Olet tottunut organisoimaan ja johtamaan omaa työtäsi asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Työtavaltasi olet järjestelmällinen ja siedät rutiineja, mutta sinulla on myös vahva halu kehittää työtapoja ja -välineitä.

Hallitset Microsoft Dynamics 365 -kokonaisuuden ja sinulla on kokemusta liiketoimintakriittisen järjestelmän pääkäyttäjyydestä sekä järjestelmäkehitysprojekteista.

Eduksi katsomme Microsoft BI-tuotteiden sekä muiden suunnittelu-, analytiikka- ja raportointityökalujen osaamisen ja rakennusalan ja/tai projektiliiketoiminnan tuntemuksen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Antti Vepsäläinen (puh. 040 511 6712, 7.5. klo 14-17 sekä 16.5. klo 12-15)

Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!