(Poistunut julkaisusta)

Microsoft D365 Lead Technical Architect
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Meillä EVRYssä on tärkeä tehtävä auttaa asiakkaitamme hyödyntämään digitalisoituvan maailman mahdollisuuksia liiketoiminnassaan. Tarjoamme asiakkaillemme heille parhaiten sopivia ratkaisuja muun muassa Microsoft Dynamics 365 -ekosysteemistä. Juuri nyt haemme D365 -alueelle uutta teknistä osaajaa ja tulevaisuuden suunnannäyttäjää uuden sukupolven ohjelmistotuotteiden toteuttamiseen.

Tehtävä

Tehtäväsi on D365 -alueen teknisen arkkitehtuurin suunnittelu asiakasprojekteissamme sekä niihin liittyvät toteutustyöt. Myös tiimin sisäiset kehitystyöt ja osaamisen kehittämisen suunnittelu ovat tärkeä osa rooliasi nopeasti kehittyvällä toimialallamme.

Roolia voidaan räätälöidä vahvuuksiesi mukaan, mutta mikäli sinulta löytyy kykyä ja halua luotsata tiimiä jatkuvalla ja vauhdikkaalla teknisen kehityksen tiellä, tehtävässä on myös mahdollista ottaa teknisen tiimin esimiesvastuu. Tärkeintä meille on, että olet persoonaltasi kehityshakuinen ja haluat pysyä mukana tekniikan kehityksen terävimmässä kärjessä. Olet myös motivaatioltasi ja kyvyiltäsi ennen kaikkea ”tekijä” ja positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkaisija.

Sinulta toivomme

Etsimällämme henkilöllä on vahva tekninen osaaminen Microsoft D365 for Finance and Operations -alueesta ja muista D365 -ratkaisun osa-alueista ja mahdollisesti myös Azuresta. Koodaat sujuvasti eri tekniikoilla ja osaat puhua tekniikasta siten, että myös asiakkaamme ymmärtävät sinua. Sinulla on kokemusta ohjelmoinnin lisäksi myös myynnin tuesta (presales, työmääräarviot) sekä kokonaisarkkitehtuurinäkemyksen muodostamisesta projekteissa.

Mitä muuta toivomme?

  • Harrastuneisuutta ja intohimoa koodaamiseen
  • Jatkuvaa halua kehittyä asiantuntijana ja suunnitelmallista näkemystä oman osaamisen kehittämiseen
  • Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Autat mielelläsi muita ja jaat osaamistasi.
  • Kykyä työskennellä myös englannin kielellä kansainvälisessä ympäristössä

Millaista meillä on olla töissä?

Pohjoismaiden suurimpana IT-yrityksenä meillä on tarjota asiakkaillemme vahva tarina ja perusta tarjoamillemme ratkaisuille sekä kansainvälisen verkoston tuoma tuki ja oppimismahdollisuudet. Sinä tulet olemaan tärkeä linkkimme pohjoismaiseen kehittäjäyhteistyöhön ja edustat meitä Nordic Developer Networkissa.

Koska haemme suunnannäyttäjää, meillä sinä päätät ja teet tiimin toimintaan vaikuttavia ratkaisuja. Osallistut ja vaikutat D365 -alueen liiketoiminnan tulevaisuuden suunnitteluun yrityksessämme. Haluamme, että kehität jatkuvasti osaamistasi ja tarjoamme siihen täyden tukemme.

Työskentelytapamme ovat moderneja ja joustavia, myös etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Pääasiallinen toimipaikkasi voi olla joko Vantaan tai Tampereen toimistomme asuinpaikkakunnastasi riippuen.

Näin haet tehtävää

Tuleva esimiehesi, Manufacturing-liiketoiminta-alueesta vastaava liiketoimintajohtaja Tomi Tamminen vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Tomin tavoitat sähköpostitse tomi.tamminen@evry.com, jota kautta voit jättää halutessasi myös soittopyynnön. Tomi lomailee enimmäkseen heinäkuussa kuten muukin Suomi, mutta mikäli hän ei ole yhteyttä ottaessasi tavoitettavissa, hän tulee ottamaan sinuun yhteyttä viimeistään elokuussa viikolla 33 heti lomilta palattuaan.

Jätä meille hakemuksesi viimeistään 12.8. mennessä. Edistämme rekrytointiprosessia hakuajan päättymisen jälkeen välittömästi ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.