Microsoft Azure Data Platform, Junior-konsultti, DB Pro Services Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2021
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme DB Pro Services Oy:lle Microsoft Azure Data Platform Junior-konsulttia haastaviin ja vaihteleviin asiakasprojekteihin. Junior-konsulttina pääset hyödyntämään osaamistasi erilaisissa asiakasprojekteissa ja kehittymään osana alan huippuammattilaisista koostuvaa joukkoa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja haluat päästä haastamaan itseäsi uusimpia teknologioita hyödyntäen, lue lisää ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Microsoft Azure Data Platform Junior-konsulttina työskentelet mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Pääset muun muassa toteuttamaan eri dataintegraatioita, tietovarastoratkaisuja ja implementaatioita sekä pääset tekemään Power BI:lla raportointiratkaisuja asiakkaille. Toteutat asiakkaan tarpeisiin parhaat ratkaisut hyödyntäen Microsoft-teknologioita, Azure Data Platformia sekä Power BI:ta.
Tehtävässä voit joustavasti työskennellä työtilanteen mukaan kotona, toimistolla tai asiakkaiden luona pääosin pääkaupunkiseudun alueella. Toimeksiantojen kesto vaihtelee ja saatat samanaikaisesti työskennellä useammassakin projektissa.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä osana huippuasiantuntijoista koostuvaa ja kasvavaa yritystä
* Kilpailukykyisen palkan
* Kattavan työterveyshuollon

TYÖNKUVA
Työtehtävät muovautuvat osaamisen mukaan, mutta painottuvat joko Data engineer tai Data analyst - tyyppiseen rooliin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tyypilliset työtehtävät rooleissa näyttäisivät seuraavilta:


* Data engineer-tyyppinen rooli: Toteutat eri dataintegraatioita, tietovarastoratkaisuja ja implementaatioita, sekä jalostat dataa raakadataformaatista sellaiseen muotoon, että asiakkaan olisi helpompi tehdä liiketoimintaan liittyviä päätöksiä.
* Data analyst -tyyppinen rooli: Teet Power BI:n avulla raportointiratkaisuja asiakkaille, osa painottuen analytiikkapuolelle, osa data platform-puolelle.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* 1-2 vuotta relevanttia työkokemusta alalta
* Harrastuneisuutta ohjelmoinnista sekä ymmärrystä tietokannoista
* Kokemusta Azure pilvipalveluympäristöstä (esimerkiksi Azure Data Platform)
* Hyvä osaaminen vähintään yhdestä ohjelmointikielestä (esimerkiksi Java, Python, C)
* Sujuva englannin kielen taito


Suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Itenäinen ja oma-aloitteinen
* Vastuullinen
* Ryhmätyötaitoinen
* Nopea oppimaan


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä DB Pro Services Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
DB Pro Services Oy
DB Pro Services Oy:n asiantuntijat ovat Suomen kokeneimpia, sertifioituja Microsoft Business Intelligence- ja Data Platform -ammattilaisia. Autamme asiakkaitamme saamaan tiedosta kaiken irti.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1488100
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki