(Poistunut julkaisusta)

Microsoft-asiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Etsimme joukkoomme osaavaa ja oppivaa Microsoft-asiantuntijaa kehittämään ja ylläpitämään Eduuni- ja Tiimeri-yhteistyöpalveluita (https://eduuni.fi) koulutukselle, tutkimukselle ja valtionhallintoon. Eduuni-konsepti sisältää tällä hetkellä Microsoft SharePoint-, Atlassian Confluence- ja Jira-tuotteet, jotka on tuotteistettu yhtenäiseksi yhteistyöpalvelukokonaisuudeksi. Palvelukokonaisuuden yhdistävä tekijä on Eduuni-ID identiteetin- ja käyttöoikeuksienhallinta, joka perustuu Microsoft AD FS teknologiaan.

CSC:n Eduuni-tiimi etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla projektien ja tiimien yhdessä työskentelyä voitaisiin helpottaa ja tehostaa. Eduuni-konseptiin perustuvia palveluja käyttää jo yli 40 000 henkilöä korkeakouluissa ja valtionhallinnossa. Eduuni-tiimissä sinulla on mahdollisuus oppia uusia teknologioita kokeneiden asiantuntijoiden seurassa, sekä vaikuttaa erilaisten tiimien ja projektien käyttämiin yhteistyöpalveluihin ja työskentelytapoihin niin, että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Arvostamme Microsoft-ympäristöjen hallintaosaamista, sekä seuraavien teknologioiden asiantuntemusta: 
•Microsoft SharePoint, SQL Server, AD FS
•Windows Server, PowerShell, VMware
•Office 365 ja Azure -tuntemus katsotaan myös eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat sinua vahvistukseksi tiimiinsä. 

Lähetä hakemuksesi 29.11.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry