(Poistunut julkaisusta)

Microsoft Architect
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Liiketoimintamme kasvaa kohisten, ja etsimme siksi nyt uusia vahvistuksia konsultoinnin ja jatkuvien palveluiden tiimeihimme Helsingin Pitäjänmäkeen!

Microsoft Architectinä Nebulalla voit omien toiveidesi mukaisesti keskittyä joko arkkitehtuurisuunnitteluun uusien asiakkaidemme projekteissa, tai nykyisten asiakkaidemme palveluarkkitehtuurin kehittämiseen jatkuvien palveluiden tiimissämme. Rakennamme tarkan työnkuvan mielellämme vastaamaan sinun osaamistasi ja kiinnostuksesi kohteita.

Konsultoivassa roolissa tulet työskentelemään pienten ja keskisuurten yritysasiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät mm. Microsoft-palvelinympäristöihin, Office365:een sekä Azureen. Keskiössä on oikeiden ratkaisujen suunnitteleminen uusille asiakkaillemme, ja näiden onnistunut käyttöönotto. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden, että oman talomme asiantuntijoiden kanssa.

Jatkuvien palveluiden arkkitehtinä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä oman talon asiantuntijoidemme kanssa. Keskeinen osa työnkuvaa on nykyisten asiakkaidemme palvelu- ja palvelinympäristöjen arkkitehtuurin suunnittelu ja määrittely. Luotamme vastuullesi muutamien avainasiakkuuksiemme palveluarkkitehtuurin, ja pääset myös osallistumaan asiantuntijaroolissa sekä oman talon kehityshankkeisiin, että konsultointiprojekteihin.

Tämä voisi olla sinulle oikea seuraava haaste, jos

  • Olet jo toiminut arkkitehtina tai vastaavantyyppisessä vastuuroolissa
  • Omaat vahvan kokemuksen Microsoftin palvelu- ja palvelinympäristöistä ja virtualisointialustoista
  • Tunnet tietokantoja
  • Olet mahdollisesti toiminut myös korkean saatavuustason palveluiden parissa
  • Toimit mielelläsi myös asiakkaiden kanssa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa ja antaa panoksesi asiakkaidemme liiketoimintakriittisten palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Liiketoimintamme vahvasti kasvaessa uusia haasteita ja etenemismahdollisuuksia on varmasti luvassa myös tulevaisuutta ajatellen. Suhtaudumme positiivisesti oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, ja tarjoamme siihen myös mahdollisuuksia tukemalla muun muassa koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Meille on myös tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Siksi tarjoamme tavallista kattavammat työsuhde-edut, muun muassa laajan työterveyshuollon ja vakuutusturvan liikunta- ja lounasetua unohtamatta.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteys yhteistyökumppanimme Barona IT:n rekrytointikonsultti Joel Kinnuseen puhelimitse 050 506 0096 tai sähköpostitse joel.kinnunen@barona.fi. Selvitetään yhdessä, että voisiko tämä olla juuri sinulle sopiva seuraava haaste! Ja voit tietysti myös suoraan jättää hakemuksesi, se onnistuu muutamalla klikkauksella!