(Poistunut julkaisusta)

Microsoft 365 -asiantuntija | Moderni työ
Tahto Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Etsimme joukkoomme Microsoft Office 365 -sovellusten asiantuntijaa, Modernin työn asiantuntijaa.

Onko sinulla jo hyvää kokemusta etenkin SharePointin hallinnoinnista ja sen kautta saavutettuna hyvä kokonaisymmärrys SharePointin luonteesta ja teknisestä rakenteesta? Onko sinulla kokemusta myös Teamsin hallinnoinnista ja/tai sen käytön suunnittelusta? Saatat olla juurikin se, jota etsimme! 

Modernin työn asiantuntijan työpäivään kuuluu erilaisten järjestö- ja pk-yritysasiakkaiden auttaminen Microsoft 365 sovellusten kanssa. Työ keskittyy ennen kaikkea Teamsin ja SharePoint Onlinen pariin, mutta myös muihin Microsoft 365 sovelluksiin. Työnkuvaan sisältyy asiakkaiden modernin työn tekemisen nykytilan arviointia ja työmallien kehittämistä hyödyntäen Microsoftin työkaluja sekä paljon kouluttamista. Toimenkuvaan kuuluu myös Tahdon asiakaspalvelutiimin avustaminen Office 365 sovelluksiin liittyvissä ongelmissa ja muutospyynnöissä.  

Työn keskiössä on aina asiakas, joten aito kiinnostus asiakastyötä kohtaan on edellytys työn ansiokkaalle hoitamiselle. Työotteeltasi olet tarkka ja kunnianhimoinen, sinulle on tärkeää löytää ratkaisut ongelmiin ja lunastaa lupaukset. Toivomme, että sinulla on jo näkemystä siitä, miten nykyaikaisilla sovelluksilla voidaan tehostaa modernin työntekijän arkea.

Arvostamme sinussa:

 • Kokonaisymmärrystä SharePointin luonteesta ja teknisestä rakenteesta 
 • Kokemusta tai halua oppia lisää SharePointin hallinnoinnista (erityisesti SharePoint Online) 
 • Kokemusta Teamsin hallinnoinnista ja/tai sen käytön suunnittelusta 
 • Ymmärrystä M365-maailman käyttöoikeuksista 
 • Kokemusta asiakastyöstä 
 • Kokemusta projektitoiminnasta 
 • Kiinnostusta itsensä, oman työtehtävän sekä koko organisaation kehittämiseen 

Jos sinulta lisäksi löytyy kokemusta jostakin näistä seuraavista, niin ehdottomasti pelkkää plussaa: M365 Admin-portaali, Microsoftin lisenssiasiat, projekti- tai muutosjohtaminen, kouluttaminen, muut tiedonhallinnan tai sisäisen viestinnän ratkaisut. 

Tahtolaiset ovat itseohjautuvia asiantuntijoita, olethan sinäkin oma-aloitteinen ja osaat ohjata omaa työtäsi. Yhteinen toiminnan kivijalka toki suunnitellaan tiimin kanssa yhdessä, mutta sen päälle onkin hyvä rakentaa omat tavat työskennellä. Hoidat projektit vastuullisesti ja itsenäisesti alusta loppuun aina kartoituskäynneistä tekniseen toteuttamiseen sekä kouluttamiseen asti. Sparrauskaveri kyllä aina löytyy Tahdon sisältä, ja se onkin yksi parhaita juttuja. 

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet tutustua eri alojen yritysten toimintoihin sekä suomalaiseen järjestökenttään. Perehdytämme sinut työhön ja vauhtiin päästyäsi sinulla on tukenasi Modernin työn tiimi sekä koko Tahdon porukka. Työtehtäväsi ei ole kiveen hakattu, vaan voit itse olla vaikuttamassa työnkuvasi muokkautumiseen omien kiinnostuksen kohteidesi ja vahvuuksiesi mukaan. Koska yksityiselämän ja työn tasapaino on meille tärkeää, tarjoamme henkilöstöllemme joustavat työskentelymahdollisuudet.  

Tuemme työhyvinvointia tarjoamalla henkilöstölle muun muassa erinomaiset terveydenhuollon palvelut, virikeseteleitä, hierontakäyntejä ja yhteisiä aamupaloja (kunhan vaan yleinen tilanne tällaiset jälleen sallii). Tahdon toimipisteet ovat Helsingissä ja Kuopiossa, ja kumpi tahansa näistä sijainneista voi olla sinun toimistosi. Työmme on pitkälti sijaintiriippumatonta. 

Onko tämä sinun paikkasi?

Täytämme tämän huippupaikan heti oikean tekijän löydettyä, joten otathan yhteyttä pikaisesti. Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si mielellään pdf-muodossa viimeistään 15.1.2021 osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi.

Ja haluat lisätietoja tehtävästä ja Tahdosta, niin otathan yhteyttä tuleviin tiimikavereihisi:

Teela | Modernin työn liiketoiminnan Business Lead

 • teela.jokiranta@tahtogroup.fi, p. +358 50 329 0631
 • Teela vastaa puheluihin 22.12., 29.12. ja 12.1. klo 15.00 - 16.00 välisenä aikana

 

Sanni-Kaisa |  Partner, Modernin työn asiantuntija

 • sanni-kaisa.miettinen@tahtogroup.fi, p. +358 40 722 7332
 • Sanni-Kaisa 4.1. ja 5.1. klo 14.00 - 15.00 välisenä aikana