(Poistunut julkaisusta)

Metsuri
Saveon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Saveon Oy
Kymen Linjaraivaus on vuonna 1992 perustettu yritys, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkailleen lisäarvoa nykyaikaisella erikoiskalustolla ja ammattitaitoisella sekä motivoituneella henkilökunnalla. Yrityksessä työskentelee kymmenkunta ammattilaista.

Toimenkuva
Hei sinä metsien mies tai nainen! Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kymen Linjaraivaukselle ammattitaitoisia metsureita. Työ sisältää pääosin sähkölinjojen raivaustyötä metsäalueilla moottorisahaa ja muita apuvälineitä käyttäen.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta metsäalan ammattitutkintoa ja/tai vankkaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Metsätyökoneiden käyttötaito on plussaa.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä työturvallisuusmyönteistä asennetta. Halu tehdä töitä ulkoilmassa on ehdoton edellytys.

Muut tiedot
Tarjoamme metsurin työtä alan ammattilaisten parissa ja mahdollisuuden säännölliseen työhön arvostetulla toimijalla.

Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi ja/tai soita Eezy VMP Kouvolan toimistolle puh. (05) 535 4344. Paikka täytetään heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
vakinainen

Lisätietoja
Kirsi Lantta, kirsi.lantta@eezy.fi, 050 414 6369

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.10.2020 mennessä.