(Poistunut julkaisusta)

Metsuri, 2 työpaikkaa
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme kahta metsuria määräaikaisiin työsuhteisiin 1.10.2019–31.3.2020 pitämään huolta Stadin metsistä ja metsäisistä viheralueista.

Mitä teet?

Metsurina hoidat Helsingin metsäisiä viheralueita luonnonhoitosuunnitelmien mukaisesti. Poistat yksittäisiä huonokuntoisia puita näiltä alueilta ja joskus myös rakentamisen tieltä.

Teet yleensä töitä toisen metsurin tai koneenkuljettajan kanssa, mutta sinulta sujuu myös itsenäinen työ.

Kuka olet?

Olet taitava metsuri, joka hallitsee myös puiden erikoiskaadot ja työt raivaussahalla. Arvostat luonnon monimuotoisuutta. Olet oma-aloitteinen ja joustava ryhmätyöskentelijä. Suhtaudut myönteisesti myös kaupunkilaisiin ja kerrot heille mielelläsi tekemästäsi työstä.

Eduksesi luetaan taito ajaa metsävarusteisella maataloustraktorilla tai arboristin koulutus.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeän tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin metsäpalvelupäällikkö Mikko Vuohelainen, puh. 040 168 1766, mikko.vuohelainen@hel.fi.

Täytä hakemuksesi 16.9.2019 klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-53-19.