Metsätilavälittäjä
OP Koti Itä-Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

METSÄTILAVÄLITTÄJÄ (MIKKELI, SAVONLINNA, KUOPIO, JOENSUU)

 

 

OP Koti Itä-Suomi aloittaa toimintansa v. 2021 alussa ja yhdistää kolme alueella toimivaa OP Kotia yhdeksi suureksi toimijaksi. Meitä on ensi vuonna n. 70 henkeä aktiivisessa myyntityössä, valmiina auttamaan asiakkaitamme.
 

Haemme nyt kasvumme johdosta joukkoamme vahvistamaan METSÄTILAVÄLITTÄJIÄ vakituiseen työsuhteeseen Mikkelin, Savonlinnan, Kuopion ja Joensuun alueelle.

 

Tehtävästä  

Metsätilavälittäjän tehtävässä kohtaat asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme pääasiassa sähköisiä kanavia pitkin Toisinaan lähdet tapaamaan asiakkaitamme maakuntaan ja arvioimaan metsätiloja paikan päälle toimialueellamme. Laadit itsenäisesti itsellesi ja asiakkaittemme tarpeisiin sopivat aikataulut. Työtehtävät eivät ole sidotut tiettyyn toimipisteeseen, ja työn suorittaminen onnistuu myös etänä. Tehtävä edellyttää liikkumisvalmiutta alueellamme.

 

Mitä odotamme sinulta 

Sinulta löytyy laaja-alaista kokemusta metsätaloudesta ja metsätilojen arvonmäärityksestä nykyaikaisin menetelmin. Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinto tukevat työssä menestymistä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole ehdoton edellytys, mutta merkittävä etu siitä tietenkin on työsuhteen alkuvaiheessa. Arvostamme LKV-pätevyyttä tai valmiutta suorittaa tutkinto nopealla aikataululla. Haluamme tehdä metsäkauppaa pääasiassa sähköisesti, joten toivomme sinulta innokkuutta uusien asioiden opetteluun.

 

Kuvaat itseäsi yrittäjähenkiseksi, ja asiakaslähtöinen työskentelytapa on sinulle itsestäänselvyys. Nautit tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja siitä, että saat suunnitella itsenäisesti työtäsi ja kalenteriasi.
 
 
Tarjoamme sinulle

Meillä pääset osaksi osaavaa ja kehityshaluista työyhteisöä. Saat itsenäinen roolin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää metsätilavälitystoimintaa. Tarjoamme vakaan ansaintamallin tehtävässä, jossa on säännöllinen työrytmi ja etätyömahdollisuus. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Pääset osaksi OP Koti Itä-Suomen sekä OP Ryhmän erinomaisia henkilöstöetuja.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvomme – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet  

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään myyntijohtaja Mikko Rautiainen. Mikon tavoitat numerosta 0406301171.

 

Haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää ma 7.12.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen op-careers.fi -sivuston kautta. Ethän turhaan jätä hakemista viime tippaan, sillä käymme hakemuksia läpi hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus.


 

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä.

 

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. (Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. https://op-koti.fi/op-koti-on-luotetuin)

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot