(Poistunut julkaisusta)

METSÄTEOLLISUUSOSAAJA (METSÄEKONOMISTI) METSÄ- JA YMPÄRISTÖTALOUDEN TUTKIMUSRYHMÄÄN
Pellervon taloustutkimus PTT ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haemme noin 25 henkilön työyhteisöömme hyvien liikenneyhteyksien päähän, uusittuihin tiloihimme Helsingin keskustaan

METSÄTEOLLISUUSOSAAJAA (METSÄEKONOMISTIA) METSÄ- JA YMPÄRISTÖTALOUDEN TUTKIMUSRYHMÄÄN.

Metsäekonomistina pääset taloustutkimuksen näköalapaikalle, jossa Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa metsäsektorin ja koko yhteiskunnan talouden kehittymiseen. Olet osa innostavaa, avointa ja kansainvälistyvää työyhteisöä, jossa teet monialaista tutkimusta.

Työn pääsisältö on soveltavien tutkimusprojektien tekeminen ja niistä viestiminen. Osallistut myös metsäalan talousennusteiden laatimiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tutkimushankkeiden suunnittelu ja rahoituksen hakeminen, markkinoiden ja metsäpolitiikan kehityksen seuranta ja analysointi sekä alan asiantuntijatehtävät, esim. media- ja sidosryhmäyhteistyö, valiokuntakuulemiset.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, osaamista aineistopohjaisesta tutkimuksesta, ekonometrian ja tutkimusmenetelmien hallintaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyötaitoja monialaisessa työyhteisössä sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa. Erityisenä etuna pidämme metsäteollisuuden markkinoiden ja uusien tuotteiden tuntemusta. Arvostamme osaamisen kehittämistä ja tarjoamme mahdollisuuden myös tieteelliseen pätevöitymiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat henkilöstöedut kasvavassa työyhteisössämme.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään mahdollisimman pian. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan 16.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Paula Horne p. 040 592 6820 tai paula.horne@ptt.fi. 

Linkki rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen.