Metsäteollisuuden ammattilaiseksi oppisopimuksella
Pölkky Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2021

Kiinnostaako puu – ja sahateollisuuden työt, mutta kokemus ja ammattipätevyys puuttuu? Haluaisitko suorittaa puuteollisuuden ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksella? Nyt kaikki tämä on mahdollista Baronan kautta!

Mitä oppisopimuskoulutus tarjoaa?

Tarjoamme sinulle nyt aikaisemmasta koulutuksestasi riippumattoman mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuskoulutuksella uuteen ammattiin puuteollisuudessa. Opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien, jolloin sinulle myös maksetaan palkkaa ja pääset oppimaan vaativia ja mielenkiintoisia tehtäviä. Opintojen pohjaksi tarjoamme Baronan kautta kahden vuoden määräaikaisen työsuhteen Pölkyllä.

Puuteollisuuden ammattitutkinto antaa erinomaiset työllisyysnäkymät tulevaisuuteen. Ammattipätevistä ja osaavista puuteollisuuden ammattilaisista tulee olemaan ”huutava” pula tulevina vuosina.

Barona huolehtii koulutukseen liittyvistä kustannuksista puolestasi! Sinun vastuullesi jää vain keskittyminen opintoihin ja itse työntekoon.

Mitä oppisopimuskoulutettavalta odotetaan?

IT-taidot ja kokemus teollisuuden alalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on timanttinen asenne työtä ja opintoja kohtaan.

Edellytämme 18-vuoden ikää, valmiutta vuorotyöhön ja riittävää suomen kielen osaamista.

Koulutuksen järjestää Taitotalo ja kahden vuoden oppisopimuskoulutuksen jälkeen työntekijä suorittaa valmiiksi puuteollisuuden ammattitutkinnon sahateollisuudessa ja saa mahdollisuuden siirtyä oppisopimusjakson (2 vuotta) jälkeen vakituiseen työsopimukseen Pölkky Oy:n kirjoille. Työskentely tapahtuu Taivalkosken toimipisteessä.

Hae jo tänään! Valitut henkilöt aloittavat opiskelut joustavasti ajankohdasta riippumatta Taitotalon mukautuvassa koulutusohjelmassa. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan Asiakkuuspäällikkö Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540941
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (lasse.limma (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 917 8430
  • Sijainti: Taivalkoski, Suomussalmi, Pudasjärvi, Posio