Metsäteollisuuden ammattilaiseksi oppisopimuksella, Ulea Oy, Taivalkoski
Pölkky Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Hei sinä! Asutko jo Taivalkoskella tai oletko haaveillut muutosta lähelle pohjoisen idyllistä maalaismaisemaa, mutta koulutusta vastaavaa työtä ei ole tarjolla?

Tarjoamme sinulle nyt aikaisemmasta koulutuksestasi riippumattoman mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuskoulutuksella uuteen ammattiin puuteollisuudessa. Opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien, jolloin sinulle myös maksetaan palkkaa ja pääset oppimaan vaativia ja mielenkiintoisia tehtäviä. IT-taidot ja kokemus teollisuuden alalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostus alaa kohtaan. Edellytämme 18-vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön.

Opintojen pohjaksi tarjoamme Baronan kautta kahden vuoden määräaikaisen työsuhteen Ulealla, vakavaraisessa perheyrityksessä osana ammattitaitoista ja iloista työyhteisöä. Työskentely tapahtuu Pölkky-konserniin kuuluvan Ulea Oy:n toimipisteessä.

Koulutuksen järjestää Taitotalo ja kahden vuoden oppisopimuskoulutuksen jälkeen työntekijä suorittaa valmiiksi puuteollisuuden ammattitutkinnon sahateollisuudessa ja saa mahdollisuuden siirtyä oppisopimusjakson (2 vuotta) jälkeen vakituiseen työsopimukseen Ulea Oy:n kirjoille.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae jo tänään! Koulutus alkaa 03.08.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Asiakkuuspäällikkö Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot