(Poistunut julkaisusta)

Metsästämme tuoreita sähkäreitä!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Toimenkuva
Onko sinulla tuore sähköasentajan tutkinto mutta kokemusta alan töistä uupuu vielä? Tässä on sinulle viiden tähden mahdollisuus! Asiakkaamme etsii alkusyksystä alkavaan projektiin sähköasentajia, projekti kestää noin neljä kuukautta. Työ on pääsääntöisesti kaapelinvetoa. Tässä työssä pääset siis kerryttämään arvokasta kokemusta. Jos olet menossa tammikuussa esimerkiksi armeijaan, niin tämä paikka on sinulle kuin tehty. Toki jo kokemusta kerryttäneet ammattilaiset huomioidaan haussa yhtälailla.
Odotamme sinulta
Sinulla on sähköasentajan koulutus ja luonnollisesti sähkötyökortti, työturvakortti, hätäensiapukortti ja SFA 6002.
Sen lisäksi työmotivaatiosi on täyttä rautaa, aamuheräämiset ja jousto työelämässä ei tuota sinulle erityistä päänvaivaa.
Muut tiedot
Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa mutta satunnaisia iltavuoroja saattaa myös mahtua mukaan. Palkkaus menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä niin hae pian, sillä vaikka työ alkaa vasta alkusyksystä niin asiakkaamme hoitaa haastattelut pois alta jo nyt. Paikkaa voit hakea osoitteessa vmp.fi ja muista liittää mukaan cv sillä emme käsittele hakemuksia jotka ovat ilman ansioluetteloa.
Kesto
4kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.06.2018 mennessä.