(Poistunut julkaisusta)

Metsäpalveluasiantuntija, Pohjanmaa
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt tiimiimme

METSÄPALVELUASIANTUNTIJAA

vastaamaan  Pietarsaari-Vaasa-Härmänmaa alueiden metsäraaka-aineen hankinnasta, metsäomistaja-asiakaspalvelusta sekä metsäomistajayhteistyön sujuvuudesta omaan myyntiin liittyen. Lisäksi vastaat logistiikan kanssa laadukkaasta puunkorjuusta ja varastoinnista sekä varmistat operatiivisen toiminnan sekä sen seurannan kannalta oleellisten järjestelmätietojen ajan tasalla pitämisestä ja metsäsertifioinnin mukaisesta toiminnasta. 

Olet hankkinut metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinnon. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus puunhankinnasta, puukaupasta ja metsäalan tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää paikallistuntemusta ja kontaktiverkostoa alueen metsänomistajiin, koneyrittäjiin ja metsäpalveluyrittäjiin. Ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme paikan energisessä bioenergiayhtiössä. Jätä hakemuksesi 19.7. mennessä www.lt.fi/tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa 9. ja 10.8 metsäpalvelupäällikkö Timo Marttila p. 0505988194.