(Poistunut julkaisusta)

Metsänistuttajia, Kuhmo
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee kesäksi metsänistuttajia Kuhmon metsätiimin alueelle. Työsuhteen kesto on 2-4 viikkoa. 

Istuttajana tehtäviisi kuuluu eri puulajien istuttaminen maastokohteisiin suunnitelman mukaisesti. Työ tehdään Kuhmon alueella.

Edellytämme sinulta hyviä maastossa liikkumisen taitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja vähintään 16 vuoden ikää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta istutustöistä. Tarjoamme sinulle aktiivisen ja ulkoiluhenkisen kesätyön yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, osana mukavaa työyhteisöä.

Työmaille kulkeminen sovitaan työsuhteen alussa tapauskohtaisesti. Ajo-oikeus (mopo tai auto) katsotaan eduksi kohteelta toiselle liikuttaessa, mutta ei ole välttämätön.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa metsänhoitoesimies Hanna Karppinen, puh. 0400 474 767.