(Poistunut julkaisusta)

Metsänistuttajia, Itä-Lappi
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee kesäksi metsänistuttajia Itä-Lapin metsätiimin alueelle. Työsuhteen kesto on 2-3 viikkoa.

Istuttajana tehtäviisi kuuluu eri puulajien istuttaminen maastokohteisiin suunnitelman mukaisesti. Työ tehdään Savukosken, Kemijärven, Sallan ja Posion kuntien alueella.

Edellytämme sinulta hyviä maastossa liikkumisen taitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja vähintään 16 vuoden ikää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta istutustöistä. Tarjoamme sinulle aktiivisen ja ulkoiluhenkisen kesätyön yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, osana mukavaa työyhteisöä.

Työmaille kulkeminen sovitaan työsuhteen alussa tapauskohtaisesti. B-ajo-oikeus katsotaan eduksi kohteelta toiselle liikuttaessa, mutta ei ole välttämätön.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat metsänhoitoesimies  Arto Karvonen, puh. 040 709 5180 ja metsänhoitoesimies Rauno Martin puh. 040 771 8798.