(Poistunut julkaisusta)

Metsänistuttajia, Etelä-Lappi
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee kesäksi metsänistuttajia Etelä-Lapin metsätiimin alueelle. Työsuhteen kesto on 2-3 viikkoa. Olosuhteiden salliessa aloitus 1.6.

Istuttajana tehtäviisi kuuluu eri puulajien istuttaminen maastokohteisiin suunnitelman mukaisesti. Työ tehdään Rovaniemen ja Ranuan kuntien alueella.

Edellytämme sinulta hyviä maastossa liikkumisen taitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja vähintään 16 vuoden ikää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta istutustöistä. Tarjoamme sinulle aktiivisen ja ulkoiluhenkisen kesätyön yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, osana mukavaa työyhteisöä.

Työmaille kulkeminen sovitaan työsuhteen alussa tapauskohtaisesti. B-ajo-oikeus katsotaan eduksi kohteelta toiselle liikuttaessa, mutta ei ole välttämätön.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa metsänhoitoesimies  Marika Koskiniemi puh. 040 641 2279