(Poistunut julkaisusta)

Metsänhoidon asiantuntija
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme joukkoomme

METSÄNHOIDON ASIANTUNTIJAA

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Haemme metsänhoidon asiantuntijaa kehittämään kestävään metsänhoitoon pohjautuvia Metsä Groupin metsäpalveluita. Metsänhoidon asiantuntijana osallistut metsänhoidon ja luonnonhoidon menetelmien kehittämiseen ja laadun parantamiseen sekä niiden kouluttamiseen Metsä Groupin toimihenkilöille ja yrittäjille. Toimit myös Metsä Groupin hankintapiirien tukena metsänhoidon ja luonnonhoidon asioissa, erityisesti metsien sertifiointiin liittyvissä kysymyksissä.

Toimipaikkasi on joko Jyväskylässä, Tampereella tai Espoossa. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista eri puolilla Suomea.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Kokemus metsänhoidon tai luonnonhoidon kehittämisestä sekä halukkuus itsensä kehittämiseen esim. jatko-opintojen kautta katsotaan eduksi. Kommunikoit hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti ainakin suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on into pitkäjänteiseen sekä oman että organisaation osaamisen kehittämiseen ja pystyt omaksumaan laajoja kokonaisuuksia.

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi metsänhoitopäällikkö Teppo Oijala, puh. 050 598 9209, sähköposti: teppo.oijala@metsagroup.com.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 30.1.2020 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Menestystä hakuun!