Metsäkoneenkuljettaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Kymen Linjaraivaus on vuonna 1992 perustettu yritys, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkailleen lisäarvoa nykyaikaisella erikoiskalustolla ja ammattitaitoisella sekä motivoituneella henkilökunnalla. Yrityksessä työskentelee kymmenkunta ammattilaista.

Haemme asiakkaallemme Kymen Linjaraivaukselle ammattitaitoista METSÄKONEIDEN JA NOSTURIAUTON / GILJOTIINIYKSIKÖN KULJETTAJAA metsäalueiden eri työkohteisiin.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ammattitaitoisena metsäkoneenkuljettajana osaat käyttää ja kuljettaa nosturiautoa sujuvasti. Kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työhön sekä huomioit työturvallisuuden. Nosturiauton kuljettamiseen sinulla on voimassa oleva E-kortti.

Arvostamme monialaisuutta ja nopeaa oppimis- ja havainnointikykyä sekä luonnon tuntemusta sekä sitä, että tarpeen vaatiessa pystyt työskentelemään myös moottorisahalla.

Tarjoamme metsäkoneenkuljettajalle työtä alan ammattilaisten parissa ja nykyaikaisilla välineillä. Tässä mahdollisuus säännölliseen työhön arvostetulla toimijalla.

Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi os. www.eezy.fi ja soita Eezy Kouvolan toimistolle puh. (05) 535 4344. Toimi viipymättä, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464203
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso