(Poistunut julkaisusta)

Metsäkoneenkuljettaja
Saveon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Saveon Oy
Kymen Linjaraivaus on vuonna 1992 perustettu yritys, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkailleen lisäarvoa nykyaikaisella erikoiskalustolla ja ammattitaitoisella sekä motivoituneella henkilökunnalla. Yrityksessä työskentelee kymmenkunta ammattilaista.

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Kymen Linjaraivaukselle ammattitaitoista nosturiauton/giljotiiniyksikön kuljettajaa metsäalueiden eri työkohteisiin

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ammattitaitoisena metsäkoneenkuljettajana osaat käyttää ja kuljettaa nosturiautoa sujuvasti. Kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työhön sekä huomioit työturvallisuuden. Nosturiauton kuljettamiseen sinulla on voimassa oleva E-kortti.

Arvostamme nopeaa oppimis- ja havainnointikykyä sekä luonnon tuntemusta.

Muut tiedot
Tarjoamme metsäkoneenkuljettajalle työtä alan ammattilaisten parissa ja nykyaikaisilla välineillä. Tässä mahdollisuus säännölliseen työhön arvostetulla toimijalla.

Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi ja/tai soita Eezy Kouvolan toimistolle puh. (05) 535 4344. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
vakinainen

Lisätietoja
Kirsi Lantta, kirsi.lantta@eezy.fi, 050 414 6369

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.10.2020 mennessä.