(Poistunut julkaisusta)

Metsäkoneenkuljettaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista metsäkoneenkuljettajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Töiden suunniteltu aloitusaika on kesäkuussa. Työtä tehdään 2-vuorotyönä ja työntekoalueena on Ylitornio - Kittilä. Majoittuminen järjestetään asiakkaan puolelta. Työskentely asiakkaalla alkaa vuokratyöntekijänä, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykselle.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta kyseisestä tehtävästä. Oletamme, että ammattitaitoisena metsäkoneenkuljettajana osaat käyttää, kuljettaa sekä huoltaa metsäkoneita. Hoidat työsi aina itsenäisesti ja vastuullisesti. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä päättely- ja paineensietokyvyn. Arvostamme, ripeää ja laadukasta työskentelyä, nopeaa oppimis- ja havainnointikykyä sekä hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Toivomme, että olet joustava työntekjä, jolta löytyy luonnon tuntemusta ja hyvät vuorovaikutustaidot.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit täytä hakemus pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, käy päivittämässä se ja ota yhteyttä toimistolle. Liitäthän hakemukseesi myös ajantasaisen CV:n.
Huomiothan, että haussa huomioidaan pelkästään sivustomme www.vmp.fi kautta jätetyt hakemukset.
Kesto
Neljä vuotta
Lisätietoja
Hanna Paakkari, hanna.paakkari@vmp.fi, 0400 188 666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.06.2019 mennessä.