(Poistunut julkaisusta)

Metsäkoneasentaja (Jämsän Halli)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Hakuaika 03.01.2020 – 17.01.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nisula Forest Oy:lle metsäkoneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nisula Forest on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Nisulan toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja työyhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisulan tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.

Työtehtävässä vastataan uusien hakkuukoneiden kokoonpanosta sekä vaihtolaitteiden korjaus- ja huoltotöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää mekaanisen asennuksen, hydrauliikan ja sähköjärjestelmien tuntemusta sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus siirtyä Nisulan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tehtävään annetaan asianmukainen perehdytys ja tuki.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa suomalaista huipputeknologiaa metsäteollisuuden tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.