Metsäjulkaisujen tuotepäällikkö
Tapio Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tapio Palvelut Oy on suomalaiselle metsälle omistautunut monikanavainen asiantuntijaorganisaatio, joka harjoittaa kustannustoimintaa Tapio-, Metsälehti- ja Karttakeskus-brändien alla. Metsäaiheiset kirjat ja digitaaliset julkaisumme välittävät uusinta tietoa metsänomistajille, metsäalan opiskelijoille ja metsäammattilaisille. Luonto- ja retkeilyaiheiset kirjat, oppaat ja kartat tarjoavat sekä faktaa että elämyksiä kaikille aktiivisille ja harrastaville suomalaisille.

Haluatko olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja digitalisoituvan metsäsektorin tarpeisiin? Haemme nyt

METSÄALAN DIGITAALISTEN SISÄLTÖPALVELUIDEN JA PAINETTUJEN TUOTTEIDEN TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuotepäällikkönä olet kehittämässä ja tuottamassa uudenlaisia metsäalan digitaalisia palveluja ja sisältöjä yhdessä muiden Tapion asiantuntijoiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu myös Tapion metsäkirjojen kustannussuunnitelman laadinta ja kustannustoimittaminen osana reilun 10 hengen Kartat ja kirjat -tiimiä.

Olet kokenut metsäalan ammattilainen ja tunnet laajasti metsätoimialaa ja alan ammattilaisia. Pystyt luomaan, kehittämään ja ylläpitämään asiakassuhteita ja viemään samanaikaisesti eteenpäin useita hankkeita. Olet innostunut kehittämään ja testaamaan uusia digitaalisia tuotteita ja julkaisukanavia. Sinulla on mielellään jo kokemusta digitaalisten sisältöpalvelujen kehittämisestä ja tuottamisesta.

Metsäalan tuntemuksen ja verkostoituneisuuden ohella arvostamme kustannustoimialan tuntemusta. Pystyt tuottamaan sujuvaa suomenkielistä tekstiä ja editoimaan muiden tuottamaa tekstisisältöä. Pystyt kommunikoimaan myös englannin ja ruotsin kielellä.

Tarjoamme sinulle energisen ja innostavan työyhteisön metsäalan huippuammattilaisten, paikkatieto-osaajien ja toimittajien joukossa. Pääset kehittämään asioita ja kehittymään myös itse. Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kilpailukykyiset edut ja innostavan yhdessä tekemisen kulttuurin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualueen johtaja Janne Kostamo, p. 040 827 1968. Hänet tavoitat parhaiten perjantaina 26.2. klo 9.00-10.30 tai keskiviikkona 3.3. klo 11.30-13.00.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.3.2021 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot