(Poistunut julkaisusta)

Metsäharjoittelija / Kiinteistötoimi
Tampereen kaupunki, Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka, Kiinteistötoimi

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kiinteistötoimi-yksikön keskeiset tehtävät ovat kaupungin maa- ja vesiomaisuuden sekä niihin liittyvien luonnonvarojen hankinta, myynti, vuokraus ja muu luovutus, maaomaisuuden edunvalvonta ja kiinteistökehittäminen, kiinteän omaisuuden ja erityisten oikeuksien lunastaminen ja rasitteiden perustaminen, muuttaminen ja poistaminen sekä maankäyttösopimuksiin, rakentamiskehoituksiin, etuosto-oikeuksiin sekä kehittämiskorvauksiin liittyvät tehtävät. Kiinteistötoimi -yksikköä johtaa maankäyttöpäällikkö.

Haemme metsäharjoittelijaa kiinteistötoimeen ajalle 3.5.-30.9.2021.

Metsäharjoittelijan tehtäviin kuuluvat metsä- ja työmaasuunnittelu sekä asukastyytyväisyyskysely maastohaastattelun valmistelu. Työhön kuuluu myös avustavia toimistotehtäviä. Harjoitteluaika on n. 3 kk sopimuksen mukaan. Työn ajoittumisesta kesäkaudelle voidaan sopia joustavasti.

Toivomme hakijan olevan vähintään kolmannen vuoden metsätalousinsinööriopiskelija (AMK) tai metsänhoitajaopiskelija. Edellytämme B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Monetra Pirkanmaan rekrytointipalvelut puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi