(Poistunut julkaisusta)

Metsäasiantuntija, puukauppa ja metsäpalvelut
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme joukkoomme

 

METSÄALAN AMMATTAILAISTA

 

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Haemme metsäasiantuntijaa vastaamaan puukaupan ja metsäpalveluiden myynnistä Turun hankintapiirillä toimialueena Pyhäranta-Uusikaupunki-Taivassalo-Kustavi, toimipaikkana Turun palvelutoimisto.

 

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

 

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Metsä Groupin ammattilaiset tekevät yhteistyötä tuhansien metsänomistajien kanssa päivittäin. Asiakaslähtöisessä ja nopeatempoisessa työssä tarvitaan sosiaalista pelisilmää ja taitoa rakentaa luottamuksellisia henkilösuhteita. Puukauppa ja metsäpalvelut tarvitsee uudenlaisia osaajia. Oletko sinä yksi heistä?

 

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun piiripäällikkö Tomi Tasanen p. 0500 760 285, sähköposti; tomi.tasanen@metsagroup.com.

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 5.1.2020 saakka. Menestystä hakuun!