(Poistunut julkaisusta)

Metsäasiantuntija, puukauppa ja metsäpalvelut (Kemin hankintapiiri)
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Metsäasiantuntija, puukauppa ja metsäpalvelut

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Haemme metsäasiantuntijaa vastaamaan puukaupan ja metsäpalveluiden myynnistä Kemin hankintapiirillä toimialueena Kittilä pohjoinen, Muonio ja Enontekiö. Toimistopaikkana tehtävässä on Kittilä. Tehtävän aloitus on heinäkuun 2019 alusta tai sopimuksen mukaan.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aktiivista markkinointi- ja palveluhenkisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Miksi Metsä? 

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Metsä Groupin ammattilaiset tekevät yhteistyötä tuhansien metsänomistajien kanssa päivittäin. Asiakaslähtöisessä ja nopeatempoisessa työssä tarvitaan sosiaalista pelisilmää ja taitoa rakentaa luottamuksellisia henkilösuhteita. Metsäomaisuudenhoito tarvitsee uudenlaisia osaajia. Oletko sinä yksi heistä? 

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää. 

Lisätietoja tehtävästä antaa piiripäällikkö Jarkko Parpala, p. 050 307 2529.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 19.5.2019 saakka. Menestystä hakuun!