(Poistunut julkaisusta)

Metsäasiantuntija, kokoaikainen, Metsä Forest
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Oletko tavoitteellinen metsäalan tekijä, joka etsii mahdollisuutta kehittää osaamistaan? Löytyykö sinulta neuvottelutaitoja ja sinnikkyyttä saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme metsäasiantuntija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Metsä Forestille, tavoitteellista metsäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Loimaalle, jossa toimialueesi on Loimaan seutu. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Metsä Forestille.

Metsäasiantuntijan tehtävässä vastaat puukauppojen solmimisesta ja metsäpalveluiden myynnistä sekä puukauppaan kuuluvasta korjuuteknisestä suunnittelusta. Hoidat jäsen- ja metsänomistajasuhteita puukauppaan ja metsäpalveluihin liittyen asiakastyytyväisyyttä vaalien. Toimit yhteyshenkilönä kaikissa jäsen- ja metsänomistajien sopimuksiin liittyvissä asioissa, sekä mahdollisissa reklamaatiotilanteissa. Vastaat tarvittavien lakisääteisten asioiden sekä hakemusten hoitamisesta, kuten KEMERA- hakemuksista. Osallistut myös markkinointiin ja jäsenpalveluiden myyntiin. Tässä roolissa saat kattavan perehdytyksen ja kokeneiden työkaverien tuen kehittymisellesi.

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut eli Metsä Forest palvelee metsänomistajia ja puuta käyttävää teollisuutta. He tarjoavat metsänomistajalle parhaan tavan kartuttaa kestävästi metsään perustuvaa varallisuutta. Lue lisää: https://www.metsaforest.com/fi/Pages/default.aspx.

Pääasialliset tehtävät
 • Puukauppojen solminen ja metsäpalveluiden myynti
 • Aktiivinen yhteydenpito metsänomistajiin
 • Lakisääteisten ilmoitusten sekä hakemusten tekeminen
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa tutkintoa, kuten metsätalousinsinööri
 • Kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä mukautua asiakkaiden tarpeisiin
 • Ajokorttia ja omaa autoa
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
 • Kattavan perehdytyksen
 • Yrityksen, jossa panostetaan ammatilliseen kehittymiseen sekä työhyvinvointiin
 • Kannustavan palkitsemismallin, joka motivoi tavoitteiden saavuttamisessa
 • Yrityskulttuurin, jossa arvot uudistuminen, yhteistyö, luotettavuus sekä vastuullinen tuloksenteko ovat tärkeitä
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jonka kivijalkoja ovat yhteistyö ja luottamus
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 24.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on mahdollisimman pian, kuitenkin sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).
 
Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.