(Poistunut julkaisusta)

Metsäasiantuntija, kokoaikainen, Metsä Forest
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Oletko palveluhenkinen metsäalan tuleva ammattilainen? Löytyykö sinulta neuvottelutaitoja ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme (Junior) metsäasiantuntija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Metsä Forestille, palveluhenkistä (Junior) metsäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Loimaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Metsä Forestille.

(Junior) metsäasiantuntijan tehtävässä vastaat jäsen- ja metsänomistajasuhteiden hoitamisesta sekä ylläpitämisestä puukauppaan ja metsäpalveluihin liittyen asiakastyytyväisyyttä vaalien. Toimit yhteyshenkilönä kaikissa jäsen- ja metsänomistajien sopimuksiin liittyvissä asioissa, sekä mahdollisissa reklamaatiotilanteissa. Vastuullasi on puukauppojen solmiminen ja metsäpalveluiden myynti sekä puukauppaan kuuluva korjuutekninen suunnittelu. Vastaat tarvittavien lakisääteisten asioiden sekä hakemusten hoitamisesta, kuten KEMERA- hakemuksista. Osallistut myös markkinointiin ja jäsenpalveluiden myyntiin. Tässä roolissa saat kattavan perehdytyksen ja kokeneiden työkaverien tuen kehittymisellesi. Tämä onkin loistava mahdollisuus aloittaa polkusi kohti metsäalan ammattilaisuutta.

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut eli Metsä Forest palvelee metsänomistajia ja puuta käyttävää teollisuutta. He tarjoavat metsänomistajalle parhaan tavan kartuttaa kestävästi metsään perustuvaa varallisuutta. Lue lisää: https://www.metsaforest.com/fi/Pages/default.aspx.

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat jäsen- ja metsänomistajasuhteiden hoitamisesta puukauppaan ja metsäpalveluihin liittyen
 • Olet aktiivisesti yhteydessä metsänomistajiin
 • Hoidat lakisääteiset ilmoitukset sekä hakemusten tekemisen

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta, kuten metsätalousinsinööri
 • Kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä mukautua asiakkaiden tarpeisiin
 • Ajokorttia ja omaa autoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
 • Kattavan perehdytyksen
 • Yrityksen, jossa panostetaan ammatilliseen kehittymiseen sekä työhyvinvointiin
 • Kannustavan palkitsemismallin, joka motivoi tavoitteiden saavuttamisessa
 • Yrityskulttuurin, jossa arvot uudistuminen, yhteistyö, luotettavuus sekä vastuullinen tuloksenteko ovat tärkeitä
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jonka kivijalkoja ovat yhteistyö ja luottamus

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.8.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on mahdollisimman pian, kuitenkin sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.