Metsäalan harjoittelijoita, Pohjanmaa-Kainuu
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Metsähallitus Metsätalous Oy on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiön tehtävänä on valtion metsien hoito ja puunkorjuu monikäytön periaatteiden mukaisesti. Metsähallitus Metsätalous Oy myy PEFC-sertifioitua puuta.

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee kesäksi harjoittelijoita Pohjois-Pohjanmaa-Kainuun alueelle. Harjoittelun kesto on 2-3 kuukautta.

Harjoittelupaikkamme ovat tarkoitettu metsäalaa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleville. Palkkaamme  2-3 opiskelijaa 1-harjoitteluun, jossa tehtävä sisältää pääasiassa raivaussaha- ja istutustyötä ja 11-12 opiskelijaa 2/3-harjoitteluun, jossa tehtävät ovat metsäsuunnittelua (6 opiskelijaa), metsänhoidon ohjaustehtäviä (2-3 opiskelijaa) tai korjuun- ja kuljetuksen ohjaustehtäviä (3 opiskelijaa).

Edellytämme sinulta reipasta ja luotettavaa työotetta sekä yhteistyökykyisyyttä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden harjoitteluun yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuden tutustua Metsähallitukseen työnantajana. 

Harjoittelu on mahdollista seuraavilla toimipaikoillamme: Taivalkoski, Pudasjärvi, Suomussalmi, Kuhmo, Kajaani, Puolanka ja Haapajärvi.

Kerrothan hakulomakkeella harjoittelun/tehtävän, josta olet eniten kiinnostunut. Tämän lisäksi kerro ensisijainen toiveesi toimipaikaksi.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme harjoittelijoita tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian!

Annamme mielellämme lisätietoja harjoittelusta. Kysymyksiisi vastaavat:

tiimiesimies Jussi Moilanen puh. 040 586 3618 (metsäsuunnittelu),

hankintapäällikkö Vesa Härkönen puh. 0400 291 988 (korjuu/kuljetus),

metsänhoitopäällikkö Ari Pasanen 040 752 9844 (metsänhoito).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326623
  • Tehtäväalue: Luonnontiede/maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Arto Tolonen
  • Puhelin: 0400 192 931
  • Sijainti: Kajaani